Coach2Manage Coach og Organisationskonsulent Karsten Schiøtz Core Dynamics Coaching

Slut med eksamensangst

Susan Aalborg – Guldborgsund Kommune – “Eksamensangst”
Jeg er 46 år og har haft det værste ubehag både op til eksamen og ikke mindst under eksamen.
Ubehaget bestod som oftest af, kvalme i værste tilfælde “gik det galt” både før og under eksamen, en afsindige stor knude i maven, hovedpine, rystende og altid på randen til gråd, nogen gange spontane ukontrolleret gråd under eksamen. 
 
Min chef kontaktede Coach Karsten Schiøtz for at hører om coaching kunne anvendes i forhold til eksamensangst? For mig var det startskuddet til overvindelse af eksamensangsten. Efterfølgende modtog jeg 3 sessioner hvor jeg mærkede hvordan jeg blev mere og mere klar til at møde det ”grønne bord”.

I sommer 2010 bestod jeg ”ledelse i praksis” helt uden nogle af de gamle dæmoner og er pt. i gang med modulet Kommunikation og skal til eksamen i december. Tanken kan da godt give lidt mave sug………… men det er ikke som tidligere en umulighed for mig at gå til eksamen. TAK endnu engang!