Coach2Manage Coach og Organisationskonsulent Karsten Schiøtz Core Dynamics Coaching

Samarbejdspartnere

Coach2Manage samarbejder med andre virksomheder om at udføre kundeopgaver. Når opgaver har stort volumen eller der kræves kompetencer som Coach2Manage ikke besidder, så løses opgaver i et samarbejde.

Det kan f.eks. være i store kundeopgaver med coaching, undervisning/uddannelse, CD-Coach certificering, facilitering, teambuilding, personprofiler, udvikling for par.

Her ser du Coach2Manage nærmeste samarbejdspartnere:

Malene Schiøtz – Telefon: 61 28 65 05 – Virksomhed: “Rum For Trivsel”

Malene er uddannet Psykoterapeut, Theraplay terapeut, Certificeret CD-Coach, Imago Parterapeut mm.
Malene er meget erfaren i arbejdet med plejefamilier og deres plejebørn og har forløb med familier visiteret fra kommuner i hele landet. Malene indgår i team med Coach2Manage i stor HR-opgave for Vordingborg Kommune i 2019, hvor vi hjælper medarbejdere med at komme af med stress og udbrændthed på arbejdspladsen.

Birgitte Skovgaard – Telefon: 60 87 36 26 – Virksomhed: “Skovgaard Yoga & Fysioterapi”

Birgitte er Aut. Fysioterapeut, har PD i Psykologi, er Eksamineret Børneyogalærer og MediYoga-instruktør og Yogaterapeut. Birgitte indgår i team med Coach2Manage i stor HR-opgave for Vordingborg Kommune i 2019 + 2020, hvor vi hjælper medarbejdere med at komme af med stress og udbrændthed og mistrivsel på arbejdspladsen.

Fredi Falk Vogelius – Telefon: 40503911 – Virksomhed: “nymand & vogelius”

Fredi er tilknyttet CD-Coach uddannelsen, hvor Fredi er censor ved eksaminer og certificerer personer der har gennemført 12 dages Core Dynamics Coach uddannelse.

Fredi er Ba.Sc.E.E. og internationalt ICF professionel certificeret Co-Active coach (PCC), med specialer inden for neurocoaching, outplacement, teamudvikling, lederudvikling MBTI trin I + II & JTI, DISC, NLP, De 7 Gode Vaner og projektledelse.

Fredi har mange års erfaring som selvstændig coach og konsulent.

Jette Nielsen– Telefon: 30438560 – Virksomhed: “Forundringsfabrikken”

Coach2Manage og Forundringsfabrikken løser større kundeprojekter, hvor vi faciliterer udviklingsprocesser for ledelser og teams.

Jette er optaget af, hvad vi kan med sproget. Den røde tråd i Jettes karriere har været kommunikation. Jette har været freelancejournalist, lokalpolitiker, konsulent i en fagforening, kursusleder i en A-kasse, HR-konsulent og kommunikationskonsulent i en kommune og proceskonsulent, coach, facilitator og underviser i kursusafdelingen på en handelsskole og underviser på diplomuddannelsen i ledelse i Nykøbing F. og Køge.

Jette er uddannet forstkandidat med speciale i organisationsudvikling. Jette arbejder som proceskonsulent og forundringsfacilitator for offentlige og private virksomheder.

Nina Schiøtz – Telefon: 26703670 – Virksomhed: “Psykologisk klinik, Odsherred”

Coach2Manage afholder Prep-kurser for kommuner og private i samarbejde med min kusine Nina. Det er en fordel at være 2 undervisere med hvert sit køn på disse kurser, og vi supplerer hinanden rigtig godt.
Vi har en fælles hjemmeside der beskriver PREP-kurser og deres indhold.

Nina har siden 2002 arbejdet som psykoterapeut og supervisor – og siden 1994 som underviser. Desuden har Nina mange efteruddannelser til at supplere sin praksis med. Herunder uddannelser i NADA, Tankefeltterapi, Mental Førstehjælp, Hesteassisteret terapi mm.

Kim Ingemann Erichsen – Telefon: 31131387 – Virksomhed: “Peak Production ApS”

Kim har gennem mange år været fast leverandør af hjemmeside udvikling og video-produktion til Coach2Manage. Og det seneste udviklingssprojekt er et online Effektmålingssystem, der kan anvendes fra alle platforme, tablets og mobiltelefoner. Kim er hurtig og pålidelig og rigtig dygtig til sit håndværk.

Det er mange års erfaring der ligger bag Peak Production. Først fra ansættelser på Radio og TV produktion og siden som selvstændig. Kim er specialiseret i Webdesign og Webudvikling, i Videoproduktion og i udvikling af online systemer typisk baseret på PHP, MySQL og Javascript.