Coach2Manage Coach og Organisationskonsulent Karsten Schiøtz Core Dynamics Coaching

Fri af stress

Gitte Bondeé Gade

Denne feedback er kommet mere end 2 år efter afslutningen af et coachingforløb på 5 sessioner i jan 2011:

Hej Karsten
Dette er en sms, jeg længe har villet sende og jeg er glad for endelig, at få det gjort. Du skal vide, at du har haft stor effekt på mit liv. Jeg blev sendt til dig af Falsters Lilleskole. Jeg havde galloperende stress og depression. Efter vores sessioner, har jeg haft så vidunderlig en personlig udvikling, at jeg kan holde ud at være mig. Jeg har smidt lykkepillerne i skraldespanden og er i en stor spirituel udvikling. Takket være din hjælp blev jeg klar til det. Man hører jo altid, når der er noget at brokke sig over, men sjældent når noget er godt. Så her er det gode. TAK for hjælpen! 
Mange knus fra Gitte Bondeé Gade