Coach2Manage Coach og Organisationskonsulent Karsten Schiøtz Core Dynamics Coaching

Core Dynamics Coach

Charlotte Christensen – Certificeret CD-Coach

Core Dynamics Coaching uddannelsen er en personlig udviklingsrejse, samtidig med at du klædes på til at hjælpe andre mennesker med følelsesmæssigt rod og ubehag, der forhindrer dem (og altså også sig selv) i at leve fuldt ud.

På ingen anden uddannelse har jeg lært noget så virkningsfuldt og langtidsholdbart ift. at kunne hjælpe andre mennesker med at leve et godt liv (jeg har flere coach-uddannelser). CD-teknikkerne hjælper dig med at fjerne (uforløste følelsesmæssige) forhindringer i dit eget liv, og du lærer at hjælpe andre med at få ryddet op/ fjernet følelsesmæssige forhindringer og ubehag i deres hverdag og liv.

På meget kort tid kan du skabe glæde og “resultater”, der kan mærkes, både i forhold til mere livskvalitet – og i forhold til at kunne udleve sine drømme.

CD-coach-uddannelsen har haft meget stor betydning for mig, både privat og jobmæssigt! Personligt har det betydet, at jeg er blevet bedre at lytte til/ med hjertet og stole på mine mavefornemmelser.

I dag lever jeg (som coach/ CD-coach) af at hjælpe andre mennesker med at få det liv, de ønsker, hvor de lever i overensstemmelse med deres tanker, følelser og handlinger.

Jeg bruger CDC-teknikkerne dagligt!